Bourgondisch

 
Bij een Bourgondische ervaring verwelkomen wij iedereen met een welkomstdrankje, nootjes en diverse soorten worst. Vervolgens serveren wij de heerlijke gerechten aan tafel. Niet alleen het diner is Bourgondisch, ook de gehele entourage heeft een Bourgondische stijl.

Zo drinkt u het bier uit stenen pullen en de wijn uit aardewerk bokalen.

De tafel is gedekt met een houten plank, mes, grote houten lepel, theedoek en een kommetje met water om de handen in af te spoelen. Op tafel staan verschillende soorten brood volgens oud recept gebakken, kruidenboter, sausjes en diverse soorten rauwe groente.

Aan tafel wordt achtereenvolgens in gangen geserveerd:
• Zelf garnalen pellen
• Huisgemaakte groentesoep (groentezooi)
• Spareribs
• Meloen Ardennerham
• Aardappelkoek (Reibekuchen)
• Kippenpoten, balletjes gehakt en gebakken piepers
• Op het eind koffie met warme apfelstrudel met slagroom

Dit is een standaard menu. Hebt u andere wensen betreffende het menu, dan passen wij dit graag voor u aan.

Optie: eventueel VOGELSCHIETEN.